28 de nov. 2010

relacions 1


Fran - espia - Hermann
Se m'acudeixen algunes connexions, que les completo amb un article que vaig llegir fa temps.
Es tracta d'una secta que sintetitza una droga psicotrópica única al món. Aquesta droga et fa veure el cel de tots colors, en plan disco dels Beatles, com mai l'has vist. En els seus rituals, es prenen aquesta droga per "ascendir" al cel.
Doncs bé, el Fran, en la seva persecució de tocar el cel, s'hi intenta infiltrar per aconseguir aquesta droga. Però aquesta secta ja ha vist casos de gent que deia ser "creient" per només accedir a la droga -verídic-, o sia que són molt estrictes a l'hora d'incorporar algú a la seva religió.
Ell sol no pot aconseguir-ho, i és aquí on l'espia que descriu en Víctor, que està dins la secta, l'ajuda. Hi ha mil maneres de fer això. En Fran li fa un favor i l'espia es veu moralment impulsat a ajudar-lo, o millor, en Fran descobreix que és un espia, i li fa xantatge. L'espia, que coneix les repercussions que patiria si se sabés que és un traïdor, es veu obligat a ajudar en Fran a entrar en aquesta secta.
El Fran consegueix la droga i se l'endú a casa per tenir un viatge al cel ell solet, però l'espia, en vengança, aumenta la dosis. El Fran mor d'una sobredosis, feliç d'haver tocat el cel.
Aquesta droga, per cert, és el·laborada per Hermann, que coneix l'espia desde el post-nazisme, i és el seu contacte per entrar a la secta. Això explicaria com consegueix adulterar la dosis del Fran. Ja posats, la pot adulterar amb matainsectes del personatge de la Marina.

Buah, vaya lio.


Héctor - La Mort - Nena que veu La Mort - capitan_calyptratus
En un futur pròxim sense fam, malalties, ni guerres, les forces de la llei es dediquen a perseguir els petits incidents del dia a dia, els crims a petita escala. Un robatori per aquí, una violació per allà, un assassinat passional molt de tant en tant.
La Nena que veu La Mort deixa un rastre inconfusible de morts rere seu. La policia, que veu un modus operandi constant, la busca amb totes les seves forces. És per això que ella haurà de tenir molt enginy per escapar sempre a l'últim moment de la policia. No consegueixen atrapar-la mai, així que el jefe de la policia espanyol li comenta el problema a l'Héctor, que, recordem, té contactes amb tothom important (toma influència de Death Note).
Entrant en ciència-ficció, l'Héctor demana que sistemàticament s'analitzi a tothom. Amb la seva influència mundial, consegueix que tothom tingui una espècia de superDNI on consti el número de Mort que la gent té al braç esquerre. No cal dir que, com l'Héctor és l'únic que té aquest poder al món, es passa les 24 hores al dia revisant fotos i apuntant números. Paral·lelament, podríem fer que l'Ipólito Suárez, que treballa en un programa de Tarot, tingués el mateix poder, i s'encarregués de fer aquesta feina bruta.
Héctor aconsegueix recopilar tots els números d'habitants d'Espanya. Tots? Comença a seguir el rastre de les víctimes de la Nena que veu La Mort, per saber a qui matarà a continuació, en plan Minority Report. 15443...145, 15443...146, 15443...147, 15443...148. Això vol dir que les següents víctimes seran: 15443...149, 15443...150, 15443...152.
Espera, on és 15443...151? Héctor veu que algú s'escapa del seu control, del seu recompte omnipresent, i això és intol·lerable. Ordena que es rastregi internet en busca de persones amb identitat virtual que no es pugui identificar amb una identitat física. Arriba a capitan_calyptratus, algú amb forta presència internet però que ningú coneix en persona.

Opcionalment, podríem fer que capitan_calyptratus fos la segona persona amb poders. Tenint en compte que mai surt de l'habitació, seria fàcil localitzar-lo i posar-lo a comptar números hores i hores. A més, s'ha de fer ràpid, perquè capitan_calyptratus és un hippie de nova fornada, que defensa la privacitat personal i la neutralitat i anonimat de la web, i no vol que ningú el fitxi amb cap superDNI. El que és pitjor, coneix el poder d'Héctor, al tenir-lo ell també, i pot donar la volta al sistema si obre massa la boca a algun fòrum d'internet particularment influent (forocoches o taringa XD).

Opcionalment (2), podríem fer que el tio que treballa al Tarot ara treballés per Héctor, comptant números i que el capitan_calyptratus, en un gir de guió, es revel·la que té un poder lleugerament diferent i canvia l'odre d'aquests nombres perquè algun personatge morís abans d'hora (l'Héctor?), assassinat, perquè no, per la Nena que veu La Mort.


Idees soltes
Gualdo, l'informàtic, necessita informació sobre un software concret que utilitzava l'URSS per programar els seus viatges espacials. Va a la biblioteca a buscar un llibre sobre aeronàutica, i es troba amb qué l'última còpia se l'ha endut el Fran.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.