18 de nov. 2010

Uns personajillos que em fet amb el Dani

Molt bé les entrades, ja començem a tenir uns quants elements! Aqui el Dani i jo us en deixem 3 més:

Ipolito Suárez
Fill d'un matrimoni venezolano instalats a Murcia desde fa 35 añs. Va destacar sempre per ser un noi força extrovertit, capita de l'equip de basquet i delegat de classe. La seva carrera d'estudiant va acabar l'any 2000, quan va ser escollit Mister Murcia, a les dues setmanes la seva carrera com a model també va acabar. desde llavors la seva vida a anat de teletienda en teletienda. La l'última setmana ha rebut una oportunitat professional; ser el segon presentador d'un programa de tarot emitit de 4 a 5 de la madrugada. En les próximes hores l'Ipolito descubrirà que en les seves mans s'hi amaga un poder capaç de canviar el destí de la humanitat.

Jimmy Workman
Tots coneixem a aquest personatge, es l'actor que interpreta a Pugsley Addams, es a dir el nen gordo que fa de fill de la familia Addams. Pero pocs sabem que va ser d'ell... Donç bé, a la edad de 20 anys, després de guanyar una demanda contra els seus pares, Jimmy va venir a el Barcelonés, concretament a Sitges. Desde llavors no a tornat a Estats Units excepte per a negocis, i es que avui en dia Jimmy Workman, ara Natalia Workman arrel d'una cadena d'operacions iniciades fa nou anys, es la directora executiva de la cadena de Sex Shops i Tapersex més coneguda de Catalunya.


capitan_calyptratus
Aquest es el seu "nickname" amb el que es mou per la xarxa. Aquest individu té un pasat complicat, marcat a la edad de 5 anys, quan va veure a els seus pares fent servir l'auricular del telèfon fix com a joguina sexual, aquest trauma a derivat en una aversió maníaca cap a els aparells de telefonia. En el any 95, amb l'aparició dels móbils a nivell popular i "cuotidiano", la seva mania a desencadenat en una preocupant fóbia que el manté a casa, tencat en la seva habitació. La seva conexió amb el món real, es limita a el menjar que obté per la bustia de la seva porta, que demana com la majoria d'activitats que realitza al dia, a través de internet. Conegut blogger i ascendent jugador de poker_internet, la resta del món desconeix la seva verdadera identitat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.